| BLACK SPRING

9 / 3 / 2014

En ennestään tällaista muista, että musta olis ollut mun kevään väri. Keväisesti mustaa! – siinä ei kyllä mikään stemmaa.. :D Mutta kuten eka kuva jo paljastaa, on Plantagenista ostettu amppelinaru käynyt värikylvyssä. Sain nimittäin yks päivä fb-viestin, jossa kysyttiin haluanko tuoda mun amppelinarun värjäykseen? Maailma olis niin paljon parempi paikka, jos kaikilla olis yhtä hyvät naapurit kuin meillä (välihuomautus)! Totta kai halusin ja seuraavana aamuna naru roikkui jo meidän ulko-ovessa uudessa asussaan.
Väri oli tarttunut tosi hyvin eli lopputulos on aivan ihanan sysimusta! Värjäys aiheutti myös toisen jännän efektin eli nyt ripustettuna yrtti näyttää aivan kuin leijuisi ilmassa. Rautalankaa kun ei melkein huomaa…
Hi! The rope turned to black, my favorite color at the moment!

16 Responses to “| BLACK SPRING”

 1. Ihana tuo mista ja valkoinen yhdistettynä ripaukseen vihreää. Kiitos ideasta <3

 2. Anna/Kotikolmio kirjoitti:

  Musta on aina muotia :)
  Ihanan valoisia ja keväisiä kuvia.

 3. Ride kirjoitti:

  Ihana, ihana ihana! Todella mahtava! Muutenkin niin kaunista!

 4. Mahtava toi ilmassaleijumisefekti :)

 5. Sanna kirjoitti:

  Musta on kyllin mustaa:) i h a n a<3

 6. Saga kirjoitti:

  Näyttää tosi hyvältä ja raikkaalta. Mustalla on tosiaan aika jännäkin ominaisuusa jotenkin raikastaa juurikin valkoiseen yhdistettynä. Jotenkin nurinkurista mutta toimii. Musta on löytänyt tiensä meillekin ja voi miten tykkään.
  En tiedä miten toi naru on värjätty, mutta mä olen innostunut viime aikoina värjäilemään ihan perus pesukoneväreillä. Vanhoista tekstiileistä saa silleen kuin uudet.
  http://niittykulma.blogspot.fi/

 7. Henna kirjoitti:

  Wau! Hieno tuunaus! Yhteisöllisyys naapureiden kanssa on parhautta! ♥

  • Maiju Maiju kirjoitti:

   Kannatti kyllä kokeilla, varsinkaan kun rahallinen menetys ei olisi ollut suuri jos olis mennyt pieleen!

 8. Ani kirjoitti:

  Upea! En ole mikään ampeeli-fani, mutta mustana tuo voisi meilläkin toimia. Saisitko naapurilta urkittua kuinkas hän tuon narun värjäsi?

  • Maiju Maiju kirjoitti:

   Kiitos! Värjäys tapahtui ihan semmoisella perus kangasvärillä, joka laitetaan pesukoneeseen. Niitä myy ainakin jotkut isommat marketit. Samalla värjää tietysti paljon muutakin eli eikun kulahtaneet mustat samaan “pesuun”. :)

 9. Love this flower pot hanger!

Kommentoi