| CHAIRS, CHAIRS, CHAIRS

4 / 3 / 2013

Howdy hi, onko mun kamerassa asetukset jotenkin pielessä vai onko se vaan tämä kirkkaampi valo kun kuvista tahtoo tulla yhtä suttua (?). No se ei kumminkaan ollut mulla nyt aiheena vaan jälleen kerran uusi tuoli on löytänyt meille. Lauantai-aamuna sain nimittäin kuvatekstarin, jossa mulle kaupattiin muutamalla kympillä kuvan muovituolia. Kiva pyörivä vempeles, joka mukavasti tarjoaisi paikan mm. päiväpeiton ja erinäisten vaateläjien säilytykseen eli mikä ettei (tän kuun Pirkka-lehdestä muuten justiin luin Janina Fryn vinkin, että tällaista säilytystuolia ei kannata itsellensä hankkia, koska vaarana on juurikin vaatteiden kasautuminen)! Totta, mutta tässä oli ihan selvästi tuolin mentävä aukko, ja käytettynä ostan aina niin mielelläni hyvää tavaraa. Pikkuisen on tyylit muuten makkarissa sekaisin, kun on vierekkäin muovia ja talonpoikaista… :)
 
 


On Saturday morning I recieved a text message from a friend containing an image of this white plastic chair. He (yes – he!) asked if I´d be interested in buying the chair, before they sell it to somebody else. As many of you already know, I´m highly addicted to chairs…so yes was my answer. And we really needed a chair for storaging cushions and the cover for our bed, so this was just perfect. Although this combo of a plastic chair and a rustic baby crib can be a bit odd… A true mix of styles ;)
http://www.blogilista.fi/

25 Responses to “| CHAIRS, CHAIRS, CHAIRS”

 1. Pieni lintu kirjoitti:

  upea yksilö :)

 2. littleB kirjoitti:

  Voiiii mikä söpöläinen! <3

 3. Elsa kirjoitti:

  Upea tuoli, kuin kuppi!

 4. Tanja kirjoitti:

  Mahtava ja kaunis! Sopii todella hyvin!

 5. Kkiira kirjoitti:

  Oi, aivan valloittava tuoli! :>

 6. Kristina kirjoitti:

  I love the mix it looks great :)

 7. Nanna kirjoitti:

  Ihana Ihana Ihana! Mistähän sitä itse tekisi moisia löytöjä….

 8. Lyde kirjoitti:

  Ihana tuoli tosiaan! Minä syyttelin tuossa taannoin että bloggeri jotenkin sumentaa kuviani, mutta sinulla taitaa olla eri alusta eli ei siitäkään voi johtua. Harmillista se on.

  • Maiju Maiju kirjoitti:

   Kyllä mulla oli asetuksissa vika – on tullut muuteltua ISO-arvoa niin paljon etten enää muista millä olen kuvannut kun on näin paljon luonnonvaloa. Kai se oikea arvo kohta löytyy taas… Mulla on tosiaan WordPress alustana.

 9. Hanne kirjoitti:

  Ihanan pyöreä muoto uutukaisellasi. Hyvin se sopii muiden tyylien kanssa:)

 10. nuokku kirjoitti:

  Mutta niin oli kaunis tuoli, että kyllä minäkin tuollaisen mielelläni kotiuttaisin. Tulisi se sitten vaatesäilytykseen tai muuten vaan :)

  • Maiju Maiju kirjoitti:

   Heh, mulla on kaveri jo kytiksellä odottamassa että kyllästyn tähän tuoliin :)

 11. tinajo kirjoitti:

  Looks really great! :-)

 12. hemMAMAmi kirjoitti:

  Aivan ihanan näköinen makkari teillä!

 13. Nia kirjoitti:

  I truly love what you did with it, you have such great skill in decorating!!

  http://niainneverland.blogspot.com

Kommentoi