| THOSE SUEDE SHOES

21 / 2 / 2013

Vaikka aurinko on paistanut välillä oikein ihanasti, en silti sentään puhuisi kevään tulosta. Kyllä täällä ainakin talvea eletään, pakkasta piisaa ja auton laseja saa kravata aamulla. En oo vielä edes osannut odottaa koko kevättä, kunnes tällä viikolla kyllästyin pahemman kerran noihin mun talvisaappaisiin. Kävin kokeeksi kenkäkaupassa ja niin vain lähti uudet keveämmät popot matkaan! Vagabondin mallistoista löydän ihan joka kevät ja syksy jotkut kengät eikä näitäkään mokkaisia mustia bootseja käynyt ohittaminen. Nyt pitäis tädin enää mahtua niihin pillifarkkuihin, puuuhhhh…!

shoes // vagabond
pendant // sininka
 


Sadly I cannot say that it is Spring yet – days are cold and we still have lots of snow here. Luckily I have not been waiting for Spring that much (the baby business we had) untill I started to long for lighter boots. Got tired with the ones I´ve had all winter. So I tested myself a little by going to a shoe store – just to see if there would be something for me.. Well, the rest is history as I fell in love these black Vagabond suede boots! Now I should only see that my skinny jeans fit me – easier said than done…! :)

4 Responses to “| THOSE SUEDE SHOES”

 1. Pieni lintu kirjoitti:

  Uuu..oikein stylet! :) Ihan kiva auringonpaiste välillä meitä piristänyt ankeiden harmaiden päivien jälkeen, mutta kyllä vaan on koleaa ja kamala viima..brr…minä talven rakastaja odotan kyllä jo kevättä! <3

  • Maiju Maiju kirjoitti:

   Normaalioloissa eli ilman tätä vauvautumista tässä välissä olisin kyllä oottanut kevättä jo monta viikkoa :) Nyt se kevätkaipuu sit iskee varmaan tuplavoimalla – on totta että tätä viimaa ei kyllä enää jaksaisi yhtään :( Pulkkamäestäkin pitää repiä lapsi jo 45 minsan jälkeen, kun itsellä on paikat jäässä vaikka kuinka yrittää pukea, plääh!

 2. Maria kirjoitti:

  Oi onpas kivat kengät :) Täällä tosin haaveillaan jo keväästä vaikka se aika kaukaiselta tuntuu.. Noh aurinko sentään paistanu viime päivinä :) !

  -Maria

  http://dejiss.blogspot.com

 3. maricela kirjoitti:

  Those boots are just perfection!

Kommentoi