| THE LAST OF CHRISTMAS

30 / 12 / 2012

Hei! Ehkä huomasittekin, että blogi on nyt muuttanut uutteen osoitteeseen Indiedaysin alle! Ulkonäössä on vielä jonkin verran säätämistä, mutta eiköhän täällä pian näytä samalta kuin ennenkin. Ero Bloggerin ja WordPressin välillä on käytettävyydessä tosin niin suuri, että sain muutosrytäkässä jonkinasteisen blogikooman… Mutta jos te nyt luette tätä tekstiä, niin se tarkoittaa, että olen onnistunut saamaan ihka ekan postauksen valmiiksi uusilla vehkeillä :)

Koska jouluna bloggailut jäi niin vähiin, laitan vielä pari viimeistä kuvaa joulusta ja sitten asia on mun puolesta tälle vuodelle käsitelty. Kuuset on perinteisesti saaneet lähteä Uuden Vuoden jälkeen eli tiedossa on ensi viikolla ainakin neulasten imurointia jos ei muuta :)

 


I don´t know if you noticed, but my blog has now moved to a new address under Indiedays! There are still some adjustments to be done alltough at this point I think that the biggest change is to get myself acquainted with WordPress. I got almost a small “blog coma” cause Blogger was so easy to use compared with this new system. But maybe I´ll find my way… at least I managed to get this post published, if you are now reading this text and watching my x-mas snapshots. No more Christmas after this I promise, at least the trees are leaving after New Year! Take care!

14 Responses to “| THE LAST OF CHRISTMAS”

 1. Jenni kirjoitti:

  Teillä on niin kaunista. Tuo olkipukki on sympaattinen! :)

 2. Minttu MAMI GO GO kirjoitti:

  Hei jee! Ja upeaa että olet saanut worldpressin jostain tolkkua. Mullakin on muutto uuteen ylihuomenna ja kokopäivän olen istunut tässä koneella, mutta hermot vaan menee eikä blogi näytä yhtään siltä kun pitäisi.

  • Maiju Maiju kirjoitti:

   Tsemppiä kovasti! Mua on tässä tympinyt eniten se, että blogin ulkonäköä voi muokata itse niin vähän, siis ilman että kajoaa koodiin :( Eilen meni vartti ennen kuin löysin googlettamalla ohjeen (oikean koodipätkän) siihen, miten postaukseen lisätään yksi tyhjä rivi!! Mutta kai se siitä ajan kanssa…:)

 3. Susanna Tamminen kirjoitti:

  Kaunista ja ihana tuo musta kaappi ja tavarat sen päällä :) Hyvää Uutta Vuotta!

 4. Heli kirjoitti:

  Hei, kaunis koti teillä! Saanko udella mistä tuo mustavalkoinen matto on, joka näkyy tuolta reunasta tuolin jalan alta pakettikuvassa? :)

  Hyvää alkavaa uutta vuotta!

  • Maiju Maiju kirjoitti:

   Hei, ja sori viipynyt vastaus – matto on tilattu Ellokselta noin kuukausi takaperin. Pitäisi löytyä kahdessa koossa eli “isona” mattona ja käytävämallina. Meidän on jäkimmäinen eli 70 X 200 muistaakseni.

 5. Oona kirjoitti:

  Hei. Voiko blogiasi seurata blogilistalla :)

  • Maiju Maiju kirjoitti:

   Hei, yritän järjestää niin, että pian voi – joku on hukannut tunnukset eli en ole päässyt muuttamaan osoitetta tähän uuteen!

 6. Elli @Studio34Eblog kirjoitti:

  Happy New Year!
  I hope you had a great time at festive holidays!
  My best wishes for 2013!!
  xx

 7. Niina kirjoitti:

  Oi mikä ihana blogi! Löysin tän eilen kun selasin pitkästä aikaa indiedaysin listoja ja ihastuin heti! Mulla on tammikuun lopulla edessä muutto uuteen kotiin ja tulen ostamaan joitakin huonekaluja halvalla kodin nykyiseltä omistajalta. Hänen sisustusmakunsa on valkoinen (siis pelkkä valkoinen) ja meikäläinen on enemmän värien ystävä, joten sisustuaiheiset tuunausjutut tulee enemmän kuin tarpeeseen!

  Niin mahtavaa löytää pitkästä aikaa uusia juttuja lukulistalle :)

  • Maiju Maiju kirjoitti:

   Hei! Valkoinen on aina hyvä lähtökohta ja hyviä huonekalujahan voi aina maalata uusiksi! Tuo K-Raudassa myytävä kontaktimuovi on myös mahtavaa värkkiä ja nopeaa kaikenlaiseen fiksailuun: kaakelit, ovet, kylmäkoneet, seinät jne jne :)

Kommentoi