| GEOMETRIC // DIY

18 / 12 / 2011
Taisin luvata kuvia mun eilisestä projektista. Vaikka kuvasin nämä päivän valoisimpana aikana, niin mössöä ovat, ei voi mitään. Mutta asiaan.

Monien bloggareiden innostamana palaset loksahtivat vihdoin kohdalleen olkkarin Billy-kirjahyllyn kanssa. Tuo Ikean tuote on kivan kapea ja kevyt, mutta jotenkin paljasta pinta-alaa tuntui koko ajan olevan liikaa. Tai pikemminkin meillä ei ole mitään järkevää tavaraa laittaa sinne esille. Eli halusin alaosan piiloon ja peittoon. Kiitos Likaisen parketin, tajusin ostaa mustaa ja valkoista kontaktimuovia ja ongelma oli sillä ratkaistu. Tosin pari kohtaa tuolla vielä on, jotka laitan uusiksi (musta loppui kesken). Mitä tykkäätte?

P.S. Kattovalo on tilapäinen, merimies vaan laittoi tuon eräs päivä.

I guess I promised some pictures of my newest DIY-project. (all though they are very bad…) I´d been long wondering how to cover the lower part of our Ikea bookself, because we don´t really have so many nice things to put there. Due to some very talented bloggers like Likainen parketti for instance, I got my answer: plastic contact paper! I like the geometric outcome, although some finishing touches are still needed, but what do you think?

P.S. Lamp on the seiling is not going to stay, sailor just put it there some day..

| m

15 Responses to “| GEOMETRIC // DIY”

 1. Laura kirjoitti:

  tosi hauska!

 2. Anonymous kirjoitti:

  Mulla on ollut sama ongelma noiden Billyjen kanssa. Työhuoneessa on tuo sama matto ja Billyt. Tosi hyvä vinkki! Kiitti!

 3. Suveliina kirjoitti:

  Tuohan on makee ratkaisu! Tykkään =)

 4. nuokku kirjoitti:

  Jopas sait Ikean näyttämään paljon paremmalta. Kuolaan myös tuon House Doctorin jalkavalaisimen perään. On aivan mielettömän hieno!

 5. Hyvä Mieli kirjoitti:

  Tuohan on tosi hyvä!!

 6. Esmeralda kirjoitti:

  Tosi hyvä! Vau! Billy komistui kertaheitolla. :D

 7. Jessica ¦ mnmize kirjoitti:

  Love this! Very creative.

 8. alegni kirjoitti:

  aivan upea olkkari!

 9. Nonna kirjoitti:

  Hienot kaapit! Ja teillähän on valoa vaikka muille jakaa…

 10. Marja kirjoitti:

  Näyttää tosi kivalta! Ja hauskalta :) Tuo jalkalamppu on ihan huippu, sellaisen tahtoo myös meille! Tuota Ikean mattoa olen monta kertaa sillä silmällä katsellut mutta näyttää kaupassa jotenkin liian luonnonvalkoiselta – teillä näyttää puhtaamman valkoiselta…

 11. Dooda kirjoitti:

  Aivan ihana, kaikki on aivan ihanaa! Saanko muuttaa teille asumaan? Lupaan kököttää hiljaa nurkassa ja vain ihailla. :)

  Saako udella, mistä tuommoisia talotohtorin lamppuja saa ostaa?

 12. maiju kirjoitti:

  Hei kaikki ja kiitos aivan mahtavista kommenteista! Itse olen ihan myyty näihin palikoihin, tuli kaivattua mustavalkoisuutta lisää olohuoneeseen ja roinat menivät piiloon. Eli ehdottomasti kannattaa kokeilla!

 13. Pinkki työhuone kirjoitti:

  Loistoidea! Pitääpä pistää korvan taakse! :) Kivaa joulun aikaa!

 14. I love I love I love!

 15. Eco Friendly Living kirjoitti:

  I have several small rolls of contact paper left over from lining drawrs that aren’t enough for another drawer yet I really don’t just want to add them to the landfill. I’ve been looking for ideas for how to make them over into something I would actually use. Thank you for the inspiration!

Kommentoi